Το My-Diet


Το
My-Diet είναι 100% ένα Δωρεάν πρόγραμμα Διατροφής, δείτε Πως Λειτουργεί.

Tο οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως:
- πρόγραμμα διατροφής
- ημερολόγιο καταγραφής της διατροφής σας.

Γραφτείτε σήμερα και ξεκινήστε .....


διαμόρφωσε την δίαιτα που σου ταιριάζει,
σύμφωνα με τις προσωπικές διατροφικές
σου ανάγκες και προτιμήσεις!
 Αρχική 

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας. Τα πεδία που σημειώνονται με (*) είναι υποχρεωτικά. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε μια ενεργή διεύθυνση e-mail καθώς είναι απαραίτητη για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.Username (*)
Κωδικός πρόσβασης (*)
Επιβεβαίωση κωδικού (*)
Επίθετο (*)
Όνομα (*)
Φύλο (*)
Ημερομηνία γέννησης (*)
Διεύθυνση
Πόλη
Τ.Κ.
Xώρα
Τηλέφωνα (*)
e-mail (*)
URL

ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ, ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ  ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ www. my-diet.

ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 

     Για τη χρήση του διαδικτυακού τόπου www.my-diet. ως  μέσου πληροφόρησης και ως μέσου για την παροχή υπηρεσιών που παρέχονται από αυτόν με απευθείας σύνδεση είναι απαραίτητη η αποδοχή των παρόντων όρων και προϋποθέσεων από το χρήστη. Επομένως, η χρήση του www.my-diet. αποτελεί τεκμήριο ότι ο επισκέπτης-χρήστης έχει μελετήσει, κατανοήσει και αποδεχτεί όλους τους παρόντες όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις του διαδικτυακού τόπου. Σε περίπτωση που δε συμφωνεί με τους όρους χρήσης της παρούσας, οφείλει να μην κάνει χρήση του www.my-diet.

 

     Η χρήση του Ιστότοπου από τον χρήστη πραγματοποιείται μέσω του  www.my-diet., για την επιχείρηση του, στον αποκλειστικό τόπο του www.my-diet. Διαχειριστής και εκπρόσωπος του www.my-diet. είναι ο Κωνσταντίνος Γεννάτος.

 

     Όλο το περιεχόμενο του Ιστότοπου μας, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του www.my-diet. και υπόκειται στο νόμο περί προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας (Ν.2121/1993). Απαγορεύεται η αντιγραφή, δημοσίευση, αναπαραγωγή των πληροφοριών που περιλαμβάνονται στην παρούσα ιστοσελίδα από οποιονδήποτε και με οποιονδήποτε μέσο χωρίς την έγγραφη άδεια του www.my-diet.

 

     Μέσω του ανωτέρω διαδικτυακού τόπου το  www.my-diet. παρέχει πληροφορίες, οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν εξατομικευμένες ιατρικές συμβουλές ή θεραπείες, ούτε μπορούν να θεωρηθούν ως υποκατάστατο για την ιατρική συμβουλή, διάγνωση και θεραπεία για τις οποίες υπεύθυνος είναι ο προσωπικός σας ιατρός. Ειδικότερα ο χρήστης γνωρίζει ότι με το www.my-diet.  επικοινωνεί μέσω του Ιστότοπου, για αυτό ο κάθε χρήστης είναι υπεύθυνος για την προστασία της ψυχικής και σωματικής του υγείας και είναι υποχρεωμένος να συμβουλευτεί έναν ιατρό για την ατομική φυσική κατάσταση της υγείας του, πριν το ξεκινήσει και κατά τη διάρκεια της χρήσης του από αυτόν. Όταν ένας χρήστης επισκεφθεί και χρησιμοποιήσει την συγκεκριμένη ιστοσελίδα αναλαμβάνει και την ευθύνη.

    Ο χρήστης του παρόντος Ιστότοπου φέρει ακέραιη την ευθύνη για τη χρήση και την περιήγηση του σε αυτόν. Το www.my-diet. δε φέρει ουδεμία απολύτως ευθύνη όχι μόνο σε περίπτωση εμφάνισης προβλημάτων υγείας αλλά και ύπαρξης στοιχείων πιθανών αρνητικών επιπτώσεων στην υγεία οποιουδήποτε χρήστη. Το www.my-diet., όπως και οποιοσδήποτε τρίτος στα πλαίσια της συνεργασίας του με τον Ιστότοπο μας, δε θα έχει καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, τυχαία, παρεπόμενη, ειδική, θετική ή αποθετική, αστική ή ποινική ζημία προκύπτει από τη χρήση και την πρόσβαση κάθε χρήστη στον Ιστότοπο. Με την αποδοχή των παρόντων όρων, ο χρήστης απαλλάσσει το www.my-diet. από οποιαδήποτε  ευθύνη και τυχόν απαιτήσεις νομικής, αστικής ή ποινικής φύσεως. Επίσης, δεν αναλαμβάνει και δε θεωρείται υπεύθυνο για οποιαδήποτε ζημία ή οποιονδήποτε ηλεκτρονικό ιό ενδέχεται να βλάψει τον υπολογιστή του χρήστη (ή οποιαδήποτε ιδιοκτησία του) εξαιτίας της πρόσβασης, της χρήσης ή περιήγησης του στον Ιστότοπο( και της λήψης οποιονδήποτε υλικών, δεδομένων, βίντεο ή αρχείων ήχου από τον ιστότοπο).Ο κάθε χρήστης καλείται να χρησιμοποιεί λογισμικό προστασίας από ηλεκτρονικούς ιούς και κάθε άλλου είδους κακόβουλου λογισμικού.

    Ο χρήστης είναι υπεύθυνος για κάθε χρήση {κάτω από οποιοδήποτε όνομα το οποίο αναγράφεται στην οθόνη και οποιουσδήποτε κωδικούς (password)}και πρέπει πάντοτε να συμμορφώνεται με τις αναφορές του παρόντος κειμένου. Επίσης, ο ίδιος θα είναι υπεύθυνος για την προστασία του απόρρητου των διαφόρων κωδικών passwords που μπορεί να χρησιμοποιεί, όταν αυτοί υπάρχουν. Οι υπηρεσίες είναι προσωπικές και δε μεταφέρονται από ένα άτομο σε άλλο.

     Οποιαδήποτε επικοινωνία ή οποιοδήποτε υλικό αποστέλλεται στο www.my-diet. μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με άλλα μέσα, συμπεριλαμβανομένων οποιωνδήποτε δεδομένων, ερωτήσεων, σχολίων, προτάσεων κ.λ.π. δε θα θεωρείται ως εμπιστευτικού και ιδιοκτησιακού χαρακτήρα και θα δύναται το www.my-diet. να το διαθέτει για οποιονδήποτε σκοπό, δηλαδή, για καταχώρηση, αναπαραγωγή, γνωστοποίηση, μετάδοση, προβολή και δημοσίευση ηλεκτρονική και μη κ.λ.π. Επίσης, δε δεσμεύεται και δύναται να χρησιμοποιεί οποιαδήποτε ιδέα, τεχνογνωσία ή τεχνική, που αποστέλλεται από το χρήστη στον Ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης, παραγωγής, προώθησης προϊόντων, χρησιμοποιώντας αυτές τις πληροφορίες.

     Επίσης, ο ανωτέρω Ιστότοπος δύναται να αλλάζει ή να αναθεωρεί τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις με βάση τις οποίες ο χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση στο χώρο του. Έτσι, θα δημοσιεύει τις νέες οδηγίες, οι οποίες θα έχουν άμεση ισχύ, με όποιο μέσο κρίνει αυτό ικανό(Internet, e-mail κ.ο.κ). Η  χρήση του www.my-diet. από τους χρήστες μετά από οποιαδήποτε ενδεχόμενη μελλοντική ρύθμιση, θα αποτελέσει αντικείμενο της παρούσας  δημοσίευσης και  θα υπόκειται στους νέους όρους χρήσης. Για αυτό ο χρήστης του Ιστότοπου παρακαλείται να ελέγχει ανά τακτικά χρονικά διαστήματα τους εν λόγω όρους και τις προϋποθέσεις με τα οποία δεσμεύεται για τυχόν αλλαγές καθώς και η συνεχής χρήση από αυτόν του www.my-diet. συνεπάγεται ότι αποδέχεται όλες τις ενδεχόμενες τροποποιήσεις του.

     Το www.my-diet. δε φέρει  καμία ευθύνη για τη χρήση του δικτυακού τόπου που από ανηλίκους, για την επίβλεψη των οποίων είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι οι νόμιμοι κηδεμόνες τους.

     Επίσης δε φέρει καμία ευθύνη το www.my-diet. για το περιεχόμενο των συνδεδεμένων ιστοσελίδων στο δικτυακό τόπο του. Η σύνδεση με οποιοδήποτε άλλο Ιστότοπο γίνεται με προσωπική ευθύνη του χρήστη.

     Το www.my-diet. προσπαθεί να εξασφαλίσει ότι οι πληροφορίες που περιέχονται στην ιστοσελίδα του είναι ακριβείς και επίκαιρες. Οι πληροφορίες αυτές παρέχονται βάσει της καλόπιστης πεποίθησης του ανωτέρω ότι είναι ακριβείς και δεν παρέχονται βάσει ρητής ή σιωπηρής δέσμευσης του για την ακρίβεια τους.

     Η χρήση του ανωτέρω δικτυακού τόπου προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των ανώτερων όρων χρήσης από το χρήστη και συνιστά απόδειξη των όρων αυτών από το χρήστη του δικτυακού τόπου.

      ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ  ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

 Η πολιτική και η προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη χρήστη του  www.my-diet. υπόκειται στους όρους της παρούσας δημοσίευσης καθώς επίσης και στα οριζόμενα στο εθνικό και κοινοτικό δίκαιο σχετικά με την Αρχή προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα στο διαδίκτυο.

Η είσοδος του χρήστη στον Ιστότοπο, αποτελεί τεκμήριο, ότι όλες οι δημοσιεύσεις, τα ιστολόγια ή οι επικοινωνίες που πραγματοποιούνται είναι νόμιμα, αξιοπρεπή και ειλικρινή, ενώ σε καμία περίπτωση δεν είναι διαφημιστικά, παράνομα ή προσβλητικά. Έτσι, το www.my-diet. διατηρεί απαρέγκλιτα το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε περιεχόμενο το οποίο θεωρείται ότι παραβιάζει αυτούς τους όρους και έχει δικαίωμα να απαγορεύσει την είσοδο οποιουδήποτε χρήστη παραβιάζει αυτούς τους όρους.

Πρωτίστως, το www.my-diet. παρέχει τη δυνατότητα στο χρήστη να επισκέπτεται τη σελίδα, χωρίς να δώσει πληροφορίες για τα προσωπικά του στοιχεία. Η γνωστοποίηση προσωπικών στοιχείων προς το www.my-diet. εναπόκειται στη διάθεση και στην πρωτοβουλία του χρήστη. Όμως, αν επιθυμεί την παροχή των παραπάνω υπηρεσιών, η παροχή των οποίων προϋποθέτει την εγγραφή, τότε  θα πρέπει να εγγραφεί στον ανωτέρω Ιστότοπο για να έχει πρόσβαση στις αντίστοιχες υπηρεσίες. Ο χρήστης εκουσίως θα πρέπει να γνωστοποιήσει κάποια προσωπικά του στοιχεία, τα οποία είναι : α). Όνομα, β). Επώνυμο, γ). Διεύθυνση, δ).Ηλεκτρονική διεύθυνση και ε). Τηλέφωνο.

Ο χρήστης μετά την εγγραφή του θα παραλάβει μέσω e-mail (ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) επιβεβαίωση της εγγραφής. Επίσης, με την εγγραφή του αυτομάτως προστίθεται στη λίστα ενημερώσεων μας και θα δύναται να λαμβάνει πληροφορίες μέσω E-mail από το www.my-diet. Η εγγραφή του χρήστη προς το www.my-diet. μέσω του παρόντος Ιστότοπου με την καταχώριση από το ανωτέρω των  προσωπικών στοιχείων του χρήστη θα συνεπάγεται, ότι ο χρήστης συγκατατίθεται ρητά στην τήρηση αρχείου των στοιχείων αυτών από την ανωτέρω ιστοσελίδα. Η  επεξεργασία των παραπάνω προσωπικών στοιχείων θα γίνεται αποκλειστικά για το σκοπό για το οποίο εστάλη το μήνυμα ή η αίτηση από τον χρήστη. Το www.my-diet. έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την εγγραφή κάποιου χρήστη, χωρίς να χρειάζεται να αιτιολογήσει;;;;;;;;;;;. 

     Η ανωτέρω επιχείρηση δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση, δημοσίευση και γνωστοποίηση των προσωπικών στοιχείων των επισκεπτών, χρηστών και μελών του σε οποιοδήποτε τρίτο φορέα.  Δύναται, να παραβλέπει τον παραπάνω όρο αποκαλύπτοντας προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών, χρηστών και μελών του σε τρίτα πρόσωπα νομικά ή φυσικά, μόνο εάν θα έχει τη ρητή τους συγκατάθεση για την παραχώρηση και την ανακοίνωση των προσωπικών τους στοιχείων.

    Όπως επίσης, δύναται η δημοσιοποίηση και η ανάλυση των αποθηκευμένων προσωπικών στοιχείων που οι χρήστες/πελάτες καταθέτουν σε αυτό, προς οποιαδήποτε νομικά ή φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με την επιχείρηση μας, εφόσον κρίνεται αναγκαίο για την υλοποίηση των επιθυμιών, παραγγελιών, για σκοπούς έρευνας και αγοράς και για την παροχή υποστήριξης προς το www.my-diet. Ο χρήστης συμφωνεί με την εν λόγω επεξεργασία αποθηκευμένων προσωπικών δεδομένων ρητά.

     Το www.my-diet. διατηρεί τα στοιχεία όσο χρονικό διάστημα απαιτείται αντικειμενικά από τη φύση της χρήσης ή περιήγησης στον Ιστότοπο και της υπηρεσίας.

     Το www.my-diet. δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασία των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων ιστοσελίδων και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω δεσμών, «hyperlinks ή διαφημιστικών banners». Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη/χρήση τους, ο χρήστης οφείλει να απευθυνθεί απευθείας στις αντίστοιχες ιστοσελίδες και σελίδες, οι οποίες και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους.

          Ο Ιστότοπος μας καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια ώστε τα προσωπικά σας στοιχεία που τηρούνται στο αρχείο του να είναι ακριβή. Για το λόγο αυτό, κάθε πρόσωπο που έχει αποστείλει προς το www.my-diet.  μέσω της παρούσας ιστοσελίδας οποιαδήποτε στοιχεία ή δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, έχει το δικαίωμα πρόσβασης στα στοιχεία που τον αφορούν, καθώς και το δικαίωμα να ζητήσει τη διόρθωση ή τη συμπλήρωση των στοιχείων που τον αφορούν. Εάν θέλετε να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία, μεταβείτε στο σημείο της ιστοσελίδας μας όπου καταχωρήθηκαν αυτά και ακολουθήστε τις αναγραφόμενες εκεί οδηγίες.

     Το www.my-diet. έχει ορίσει Υπεύθυνο επεξεργασίας σύμφωνα με τον Ν.2472/1997, ο οποίος λαμβάνει τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια των δεδομένων και την προστασία τους από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση από κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας.

     Το www.my-diet. κατορθώνει και δημιουργεί στο χρήστη-επισκέπτη ένα φιλόξενο περιβάλλον, το οποίο συμβάλλει στην αρμονική λειτουργία του στον Ιστότοπο μας.

Συμφωνώ να διατηρηθούν τα παραπάνω προσωπικά μου δεδομένα στη βάση του δικτυακού τόπου.

Έχω διαβάσει, έχω καταλάβει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης του site. _________________________ Συμφωνώ  

Πληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:
 


active³ 4.9 · © 2000 - 2015 IPS Ltd · Όροι χρήσης