Το My-Diet


Το
My-Diet είναι 100% ένα Δωρεάν πρόγραμμα Διατροφής, δείτε Πως Λειτουργεί.

Tο οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως:
- πρόγραμμα διατροφής
- ημερολόγιο καταγραφής της διατροφής σας.

Γραφτείτε σήμερα και ξεκινήστε .....


διαμόρφωσε την δίαιτα που σου ταιριάζει,
σύμφωνα με τις προσωπικές διατροφικές
σου ανάγκες και προτιμήσεις!
 Αρχική 

Γενικά για τη Διατροφή


Η ανάγκη του ανθρώπου για τροφή αποτελεί μία βασική ανάγκη. Η οποία εκδηλώνεται από της πρώτες ώρες μετά τη γέννηση, όπου φωνασκώντας αναζητείται η κάλυψη αυτής με τροφή και σταματά μόνο όταν την καλύψει. Ο άνθρωπος με τη διατροφή μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του σε όλα τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία για την ανάπτυξη του ή την ανανέωση συστατικών του οργανισμού του καθώς και για την κάλυψη των ενεργειακών του απαιτήσεων.


Η επιλογή μίας ισορροπημένης, επαρκής και ποικιλόμορφης διατροφής μπορεί να εξασφαλίσει την πρόσληψη των απαραίτητων θρεπτικών ...
περισσότερα
Ο παρακάτω πίνακας του WHO και FAO περιγράφει την αναλογία των διάφορων πηγών ενέργειας μίας ισσοροποιημένης διατροφής ώστε να μην έχουμε την πρόκληση χρόνιων ασθενειών από ανεπαρκή πρόσληψη
περισσότερα
Κάποιους κανόνες για την υγιεινή διατροφή τους γνωρίζουμε όλη μας, όμως η δυσκολία βρίσκεται στην εφαρμογή αυτών στην καθημερινότητα μας.
περισσότερα
Επειδή τα τελευταία χρόνια οι διατροφικές μας συνήθειες έχουν μεταβληθεί παρατηρούμε μία συνεχή αύξηση του ποσοστού των υπέρβαρων ατόμων και στην χώρα μας.
περισσότερα
Η διατροφή μπορεί να μας εξασφαλίσει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία που απαιτούνται για την ομαλή λειτουργία του οργανισμού μας. Η υγιεινή διατροφή και η φυσική άσκηση μπορούν να μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε ένα υγιές βάρος και να μειώσουμε τον κίνδυνο να εμφανίσουμε χρόνιες ασθένειες.
περισσότερα
active³ 4.9 · © 2000 - 2015 IPS Ltd · Όροι χρήσης